Coşul meu
Contul meu

Wella SP Luxe Oil Keratin Restore masca 150 ml


Producator: Wella System Professional

Cod produs: 81416685

Preţ:  147,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Wella SP Luxe Oil Keratin Restore Mask 150 ml

Tratament masca care reconstruieste instant structura firului de par si ii imbunatateste textura firului la atingere. Se aplica uniform pe parul proaspat spalat, se lasa sa actioneze 5-10 minute apoi se clateste.

Gama contine un mix de uleiuri pretioase:

  • - Uleiul de Argan este extras din semintele fructelor de argan, un copac nativ din Maroc. Uleiul de argan este o resursa valoroasa, fiind renumit pentru rolul lui nutritiv si pentru beneficiile cosmetice pe care ni le ofera. Este numit "aur lichid " de catre expertii in frumusete datorita efectelor pozitive pe care le are in infrumusetarea si sanatatea parului.  
  • - Uleiul de Migdale este un ulei fin, hranitor cu proprietati de regenerare si calmare. Este ingrat in formula pentru puterea cu care hidrateaza si ingrijeste parul fara a-l incarca. In plus, stimuleaza cresterea viguroasa a parului si ii ofera stralucire. 
  • - Uleiul de Jojoba este extras din semintele plantei de jojoba. Este un ulei cu o mare afinitate cu parul, se absoarbe rapid si poate transforma un par uscat, incurcat si fragil intr-unul hidratat si regenerat.