Coşul meu
Contul meu

Weleda Baby Derma Crema pentru zona scutecului cu nalba alba 50 ml


Producator: Weleda

Cod produs: NE096652

Preţ:  50,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Weleda Baby Derma Crema pentru zona scutecului cu nalba alba 50 ml

Noua gama cu nalbă albă a fost creată special pentru pielea hipersensibilă sau afectată de neurodermatită. Hipersensibilitatea pielii este rezultatul unui dezechilibru în dezvoltarea pielii sănătoase, care poate duce la iritații. Această hipersensibilitate este deseori genetică, însă poate fi cauzată și de către factori externi cum ar fi temperaturile extreme sau poluarea mediului înconjurător.

Copiii afectați tind sa fie sensibili atât fizic cât și emoțional. Acest lucru poate însemna că pielea lor are o tendintă de a reacționa la stimuli externi. Luând în considerare nevoile pielii hipersensibile, gama de îngrijire cu nalbă albă nu conține parfumuri, materii prime pe bază de uleiuri minerale și nici coloranți sau conservanți artificiali.

Crema pentru zona scutecului cu nalbă albă este o cremă de protecție care stimulează dezvoltarea sănătoasă a pielii în zona scutecului. Extractele organice de nalbă albă calmează pielea hipersensibilă şi ameliorează mâncărimile. Uleiul organic de cocos și uleiul de susan organic susțin funcțiile naturale ale pielii. Oxidul de zinc protejează împotriva umezelii. Ajută la prevenirea de iritaţii şi dureri în zona scutecului. Oferă îngrijire intensivă pentru pielea hipersensibilă.

Mod de utilizare: Se aplică pe pielea curăţată în prealabil, pe toată zona scutecului.

Produsele din gama cu nalbă albă au fost testate de către institute independente, certificate și sub supraveghere medicală pentru toleranța lor pe piele și pentru eficacitate. Ele au fost testate la sugari, copii și adulții cu piele sensibilă, atopică sau cu neurodermatită. Toate produsele au demonstrat toleranță foarte bună pe piele și s-au dovedit a fi adecvate pentru persoanele cu pielea hipersensibililă sau cu neurodermatită.

Ingrediente: Water (Apa), Zinc Oxide (oxid de zinc), Cocos Nucifera Oil (Ulei de Cocos), Sesamum Indicum Seed Oil (Ulei de seminte de susan), Prunus Amygdalus Dulcis O (ulei de migdale dulci), Glycerin (Glicerină), Lanolin (Lanolină), Hydrolyzed Beeswax (Ceara de albine hidrolizată), Glyceryl Oleate (Gliceril oleat – emulgator), Beeswax (Ceară de albine)), Ulei din semințe de Borago Officinalis (Limba Mielului), Ulei din semințe de Floarea Soarelui, Extract din radacină de Nalbă albă, Extract de Trei frați pătați,, Glyceryl Caprylat (agent de umectare, hidratare și co-emulgator, prietenos cu cu pielea), Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate (co-emulsificator natural și antibacterian), Acid Lactic


Ingrediente principale: nalba alba, cocos, susan