Coşul meu
Contul meu

Vivicot Bio Absorbante de noapte din bumbac organic cu aripioare 10 buc


Producator: Vivicot

Cod produs: VB07

Preţ:  22,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Vivicot Bio Absorbante de noapte din bumbac organic cu aripioare 10 buc

Absorbante de noapte cu aripioare, produs PREMIUM certificat bio ICEA, din bumbac organic certificat GOTS, la interior si exterior. Hipoalergenice, ecologice, 100% biodegradabile. Lungime 21 cm, latime 7 cm, absorbtie 5 picaturi. Cele mai pure produse, pentru o armonie perfecta cu trupul tau!

Linia VIVICOT BIO – este o linie completa de produse de igiena intima (absorbante de zi, absorbante de noapte, tampoane interne, protej slip) – realizate in totalitate din bumbac 100% certificat organic, atat in interiorul produselor, cat si in invelisul exterior. Unicitatea lor este data de faptul ca atat produsele finite cat si materiile prime au certificari bio/eco de la organisme internationale de prestigiu.

Absorbantele VIVICOT BIO – caracteristici: Unicele absorbante din piata realizate in intregime (interior + exterior) din bumbac certificat organic de catre GOTS (Global Organic Textile Standard). 100% biodegradabile, destinate compostarii domestice (certificare CIC), produse finite certificat bio ICEA, hipoalergenice, ultrasubtiri, fara OMG (organisme modificate genetic), fara pesticide, fara clor sau alti inalbitori, nu contin celuloza.

100% Bumbac organic certificat GOTS, produs finit certificat ICEA.