Coşul meu
Contul meu

Vitaking Vitamina E naturala 400UI 60 capsule gelatinoase


Producator: Vitaking

Cod produs: VK981

Preţ:  70,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Vitaking Vitamina E naturala 400UI 60 capsule gelatinoase

Vitamina E este importantă în mod special pentru protejarea celulelor sângelui, sistemului nervos, muşchilor scheletici şi retinei ochiului împotriva radicalilor liberi. De asemenea, vitamina E intervine favorabil în reproducere, în asigurarea funcţionării normale a glandelor sexuale şi a celor endocrine. Cele mai bune surse de vitamina E sunt uleiurile vegetale din floarea soarelui, porumb şi soia. Nucile, seminţele de floarea soarelui şi germenii de grâu sunt de asemenea surse importante de vitamina E.

Trebuie ţinut cont şi de faptul că absorbţia intestinală a acesteia, din alimentele consumate, este de numai 30%. De aceea, nutriționiştii recomandă suplimentele nutritive cu vitamina E. Efecte benefice aduse de vitamina E: diminuarea riscului apariţiei bolilor de inimă şi infarctului, scăderea şanselor de diabet, prevenirea coagulării sângelui, îmbunătăţirea reacţiilor sistemului imunitar, fortifică musculatura şi capacitatea mintală, ajută la preîntâmpinarea producerii avorturilor, măreşte puterea de apărare a organismului faţă de infecţii, fiind şi anticancerigen.

Producător: Vitaking Kft Ungaria, Veszprem, Allvany utca 10.

Conţinut: 60 capsule moi; 43,2g e.

Doza zilnică recomandată: 1 capsulă. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra la temperatura camerei, ferit de caldură umiditate și lumină excesivă. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici!

Ingredient activ: Vitamina E (D-Alpha Tocopherol); cantitate: 268 mg - 400UI; %VNR: 2233


Ingrediente: D-alfa-tocoferol, gelatină, ulei de soia, ulei de floarea soarelui, glicerină, apă.