Coşul meu
Contul meu

Vitaking Vitamina D3 2000UI masticabila 90 capsule


Producator: Vitaking

Cod produs: VK1327

Preţ:  37,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Vitaking Vitamina D3 2000UI masticabila 90 capsule

Vitamina D3 2000 UI masticabilă, cu gust delicios de căpşuni, va fi apreciată şi de copilul dumneavoastră. 

Vitamina D este produsă în piele după expunerea la lumina ultravioletă B, din sursele solare sau artificiale, şi apare în mod natural într-o gamă mică de alimente. Când este sintetizată în rinichi, calcitriolul circulă ca şi hormon, reglementând printre altele, concentraţia de calciu şi fosfat în sânge, promovând mineralizarea sănătoasă, creşterea şi remodelarea. Insuficienţa de vitamina D poate duce la oase subţiri, fragile sau deformate, în timp ce suficienţa previne rahitismul la copii, osteomalacia la adulţi şi, împreună cu calciul, ajută la protejarea oamenilor în vârstă care au osteoporoză.

Vitamina D modulează, de asemenea, funcţiile neuromusculare, şi reduce inflamaţiile. Este esenţială în menţinerea sănătăţii oaselor şi dinţilor, asistă sistemul imunitar, contribuie la creşterea şi dezvoltarea normală a organismului.

Producător: Vitaking Kft Ungaria, Veszprem, Allvany utca 10. Conţinut: 90 capsule; 36g e;

Doza zilnică recomandată: o capsulă. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici!

Ingrediente activ: Vitamina D (Colecalciferol); Cantitate: 50mcg - 2000UI; %VNR 500;


Alte ingrediente: sorbitol, zaharoză, xylitol, acid citric, maltodextrină, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, aromă naturală de căpşune, carmin, sucraloză.