Coşul meu
Contul meu

Vitaking Turmeric(Curcuma) 720mg 60 capsule


Producator: Vitaking

Cod produs: VK1305

Preţ:  36,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Vitaking Turmeric(Curcuma) 720mg 60 capsule

Curcuma poate fi folosita în tratarea diverselor probleme digestive cum ar fi indigestie, balonare, dispepsie. Această plantă poate fi benefică de asemenea persoanelor care suferă de boli inflamatorii cum ar fi colita ulceroasă.

Datorită capacității de a reduce inflamația, curcuma poate fi benefică și persoanelor care suferă de osteoartrită. Suferinzii de diabet sau litiază biliară, cei care se află sub prescripție medicală, femeile însărcinate sau care alăptează nu ar trebui să consume turmeric fără aprobarea medicului.

Contraindicat în caz de obstrucții ale căilor biliare. A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și persoanelor care urmează chimioterapie. Poate interacționa cu antiagregant-plachetare la administrare concomitentă. Doza zilnică recomandată: 2 capsule. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură umiditate și lumină excesivă.

Producător: Vitaking Kft, Veszprem, Allvany utca 10, Ungaria Conţinut: 60 capsule; 51g e.

Ingredient activ:  • -Turmeric (Curcuma longa); Cantitate: 720mg; %VNR: **** 


Ingrediente: pulbere din rădăcină de Turmeric (Curcuma longa), gelatină (capsulă), stearat de magneziu (antiaglomerant).