Coşul meu
Contul meu

Vitaking Supliment Alimentar pentru Slabit cu CLA 90 capsule gelatinoase


Producator: Vitaking

Cod produs: VK1301

Preţ:  89,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Vitaking Supliment Alimentar pentru Slabit cu CLA 90 capsule gelatinoase

Produsul Super Fat Burner conţine numai ingrediente speciale, care contribuie eficient la obţinerea rezultatelor din curele de slăbire. Cele patru componente pot da rezultate şi separat, utilizarea lor combinată duce la sporirea eficienţei acestora.

L-Carnitina ajută la arderea grăsimilor, eliberarea de energie şi îmbunătăţeşte rezistenţa muşchilor la efort. Puterea ceaiului verde stă în polifenolii pe care îi conţine, în special cel numit epigalocatechin galat (EGCG) . Acesta este un antioxidant extrem de puternic. Nu numai că încetineşte creşterea tumorilor, ci omoară şi celulele cancerigene fără să dăuneze ţesutul sănătos, ajută organismul să ardă calorii.

De asemenea reduce eliberarea de carbohidraţi în corp, prevenind creşterea accentuată a nivelului de zahăr din sânge. Zeci de ani de studii asupra acidului linoleic conjugat au indicat că ingredientul CLA poate schimba structura corpului prin reducerea grăsimii corporale şi prezervarea masei musculare, ajutând astfel organismul să slăbească în condiţiile păstrării masei musculare normale şi astfel dând organismului şansa de a arăta mai bine şi de a fi mai sănătos.

Lecitina, pe lângă efectele antioxidante și de prevenire a creșterii colesterolului mai este considerată ca fiind o substanţă care poate ajuta în arderea grăsimilor.

Producător: PrimePharm Health Co., LTD. Giu Ping Road 418, Shanghai 200233 P.R. China Conţinut: 90 capsule gelatinoase; 126g e.

Doza zilnică recomandată: 3 capsule. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură umiditate și lumină excesivă.

Ingredient activ pentru o capsula gelatinoasa:  • -Acidul linoleic conjugat (CLA, C18:2); Cantitate: 500mg; %VNR: ***** 

  • -Extract de ceai verde ; Cantitate: 200mg; %VNR: ***** 

  • -Lecitina din soia; Cantitate: 200mg ; %VNR: ***** 

  • -L - carnitina; Cantitate: 100mg; %VNR: ***** 


Alte ingrediente: gelatină, glicerină, apă purificată.