Coşul meu
Contul meu

Vitaking Silimarina Forte Extract din Fructe de Armurariu 30 capsule


Producator: Vitaking

Cod produs: VK1601

Preţ:  19,50 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Vitaking Silimarina Forte Extract din Fructe de Armurariu 30 capsule

Silimarina stimulează sinteza proteinelor şi creşterea celulelor sănătoase ale ficatului. Ficatul este glanda cea mai voluminoasă a organismului uman, având aproximativ 1,5 kg. Tot ce ajunge în aparatul digestiv trece prin ficat, fie vorba de alimente, băuturi, substanţe chimice sau medicamente.

Ficatul, ca un laborator central al organismului, descompune în elemente substanţele ajunse în organism, integrând elementele utilizabile şi eliminându-le pe cele dăunătoare. Ficatul îndeplineşte în jur de 500 de funcţii, cele mai importante fiind: curăţarea sângelui de produsele reziduale ale metabolismului, acţionând în mod similar cu hormonii, medicamentele şi alcoolul.

Totodată, transformă mâncarea în energie şi o depozitează sub formă de glicogen, iar în caz de efort fizic, acesta este transmis la muşchi sub formă de glucoză. Când consumăm alcool, mâncăruri grele, condimentate, grase, sau ne potolim foamea cu mâncăruri artificiale, pe care le cumpărăm în lanţuri de restaurante de tip fast-food sau în hipermarketuri sub formă de alimente prefabricate, ficatul este forţat zilnic la performanţe ce îi depăşesc capacităţile.

De aceea este foarte important ca să ne protejăm ficatul, respectiv să-i facilităm regenerarea, după toate presiunile la care este supus. Planta medicinală Armurariu acţionează în acest sens, facilitând funcţionarea corespunzătoare a ficatului.

Fiind folosit mai rar la începutul secolului trecut, Armurariul a fost redescoperit la mijlocul secolului al XX-lea, când analizele farmacologice efectuate pe complexul cu substanţa activă identificată prin reacţii chimice (silimarin) au explicat eficienţa plantei în atenuarea afecţiunilor ficatului şi bilei. S-a confirmat faptul că Armurariul stimulează sinteza proteinelor şi creşterea celulelor sănătoase ale ficatului.

Producător: Vitaking Kft Ungaria Veszprem, Allvany utca 10. Conținut: 30 capsule; 9g e;

Doza zilnică recomandată: 1 capsulă în timpul mesei. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură umiditate și lumină excesivă.

Ingredient activ:  • -Extract din seminţe de armurariu(Silybi mariani fructus): Cantitate: 156.3mg 

  • -din care Silimarina; Cantitate: 125.04mg 


Ingrediente: extract din seminţe de armurariu, gelatina, agenţi de încărcare: celuloză microcristalină, dioxid de siliciu, agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor graşi, agenți de colorare: dioxid de titan.