Coşul meu
Contul meu

Vitaking Silimarina (Armurariu) 500mg 90 capsule


Producator: Vitaking

Cod produs: VK962

Preţ:  40,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Vitaking Silimarina (Armurariu) 500mg 90 capsule

Calităţile cu adevărat remarcabile ale fructelor (seminţelor) acestei plante sunt acelea prin care principiile ei active ajută din plin la regenerarea celulei hepatice, în ciroze, insuficiente hepatice şi la eliminarea toxinelor de la acest nivel, fiind considerată una din cele mai puternice antihepatotoxice.

Este foarte frecvent recomandată pentru a combate efectul dăunător al alcoolului asupra ficatului, deasemenea stimulează activitatea vezicii biliare, reducând riscul de apariţie a calculilor biliari.

Producător: Vitaking Kft Ungaria, Veszprem, Allvany utca 10. Conţinut: 90 capsule; 56,7g e;

Doza zilnică recomandată: o capsulă. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură umiditate și lumină excesivă. Contraindicat copiilor sub 3 ani, precum și în caz de chist ovarian, endometrită, ciroză decompensată. A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și în caz de hipoglicemie/diabet. Poate interacționa cu contraceptice orale și unele medicamente antiinfecțioase (de ex. Metronidazol) la administrare concomitentă.

Ingredient activ:  • -Fructe de Armurariu (Silybum marianum); Cantitate: 500mg; %VNR: ***** 


Alte ingrediente: gelatină, celuloză microcristalină.