Coşul meu
Contul meu

Vitaking Seleniu 100 mg 90 capsule


Producator: Vitaking

Cod produs: VK969

Preţ:  31,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Vitaking Seleniu 100 mg 90 capsule

Seleniul este unul dintre cei mai puternici antioxidanţi, exercită un important efect hepatoprotector. În organism, seleniului îi revine rolul de a contribui la realizarea respirației celulare, la protejarea hemoglobinei celulelor roșii, ca și la absorbția și sporirea eficienței vitaminei E, cu care, de altfel, acționează sinergetic.

Unele studii au demonstrat că seleniul stimulează producția de anticorpi proprii organismului consecutiv imunizărilor și că are capacitatea de a reduce din toxicitatea unor metale precum plumbul, cadmiul, mercurul.Există dovezi clinice cum că seleniul ar stimula fertilitatea, mai ales în cazul bărbaților, deoarece crește rata spermatogenezei și îmbunătățește locomoția spermatozoizilor.

Producător: Vitaking Kft Ungaria, Veszprem, Allvany utca 10. Conţinut: 90 capsule; 21,4g

Doza zilnică recomandată: o capsulă. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. Nu depășiți doza zilnică recomandată! Nu lăsați la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Ingredint activ:  • -Seleniu ; Cantitate: 100mcg; %VNR: 181,8 


Alte ingrediente: gelatină, tarâțe de orez.