Coşul meu
Contul meu

Vitaking Picolinat de Crom 200mcg 100 comprimate


Producator: Vitaking

Cod produs: VK943

Preţ:  35,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Vitaking Picolinat de Crom 200mcg 100 comprimate

Cromul este un mineral indispensabil pentru procesele metabolice ale organismului nostru, având un rol important în funcționarea normală a sistemelor și aparatelor corpului uman. Cromul este un coechipier al insulinei, hormon de depozitare și reglementare a carbohidraților secretați de pancreas. Ajută la controlul nivelului de zahăr în sânge, asigurând hrănirea celulelor și stabilizarea glicemiei la un nivel normal.

Cromul crește colesterolul bun și reduce trigliceridele, contribuind astfel pentru a preveni acumularea de grăsime în interiorul vaselor de sânge.

Producător: Vitaking Kft Ungaria, Veszprem, Allvany utca 10. Conţinut: 100 comprimate; 26,8g e;

Doza zilnică recomandată: un comprimat. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici!

Ingredint activ:  • Crom (Picolinat de crom); Cantitate: 200mcg; %VNR: 500 


Alte ingrediente: carboximetilceluloză, dicalciu fosfat, celuloză microcristalină, acid stearic, dioxid de siliciu, stearat de magneziu.