Coşul meu
Contul meu

Vitaking Omegha3 Natural pentru Copii 100 capsule gelatinoase


Producator: Vitaking

Cod produs: VK949

Preţ:  55,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Vitaking Omegha3 Natural pentru Copii 100 capsule gelatinoase

Acidul gras esenţial Omega 3 şi uleiul din peşte sunt necesare copiilor în creştere pentru a le asigura aportul de vitamina D şi de uleiuri esenţiale pentru dezvoltarea armonioasă a sistemului circulator şi pentru o dezvoltare mentală sănătoasă. Ajută totodată la dezvoltarea sănătoasă a creierului, ochilor şi sistemului nervos. Ajută la meţinerea capacităţii mentale la copii şcolari.

Există dovada conform căreia acizii graşi esenţiali Omega 3 sunt absolut necesari pentru dezvoltarea inteligenţei şi pentru sănătatea emoţională a copiilor. Studii efectuate pe copii suferind de depresie sau sindrom bipolar au demonstrat că suplimentarea cu omega 3 este benefică. Alte studii au indicat utilitatea suplimentării cu Omega 3 la copii cu probleme la învăţătură.

Producător: Vitaking Kft, Veszprem, Allvany utca 10, Ungaria Conţinut: 100 capsule gelatinoase; 70,3g e;

Doza zilnică recomandată: pentru copii între 2-3 ani o capsulă, pentru copii între 4-10 ani 2 capsule. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A se administra cu prudență persoanelor diabetice sau cu tulburări de coagulare a sângelui. Poate interacţiona cu medicamente antiinflamatoare nesteroidene la administrare concomitentă. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură umiditate și lumină excesivă.

Ingredinte active:  • -Ulei de peşte; Cantitate: 500mg; %VNR: *****; 

  • -Omega 3; Cantitate: 250mg; %VNR: *****; din care: DHA /Acid Docosahexaenoic; Cantitate: 150mg; %VNR: *****; 

  • -EPA /Acid Eicosapentaenoic; Cantitate: 100mg; %VNR: *****; 

  • -Vitamina E (dl-alfa tocoferol); Cantitate: 1 mg; %VNR: 8%; 


Alte ingrediente: gelatină, glicerină, apă, aromă naturală de căpşuni.