Coşul meu
Contul meu

Vitaking MagneTrio (Magneziu, Vitamina K2, Vitamina D3) 30 capsule


Producator: Vitaking

Cod produs: VK1412

Preţ:  45,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Vitaking MagneTrio (Magneziu, Vitamina K2, Vitamina D3) 30 capsule

Magne Trio este un produs premium din sortimentul Vitaking, conceput special pentru dezvoltarea și întărirea oaselor. Într-o singură capsulă oferă, în cea mai bună calitate şi cantite maximă, următoarele substanțe:

Citrat de magneziu - Ionii de magneziu sunt necesare funcţionării muşchilor, în mod deosebit miocardul (muşchiul inimii) are nevoie de cantităţi mai mari. Magneziul influenţează metabolismul calciului și fosforului, astfel are rol important în menţinerea sănătăţii oaselor şi dinţilor.

Vitamina K2  - Rolul principal al vitaminei K2 este reglarea metabolismului de calciu prin transportatea calciului în locurile potrivite (oase) şi împiedică depunerea lui în locurile necorespunzătoare.

Vitamina D3 este liposolubilă (se absoarbe în grăsimi) şi este esențială pentru asimilarea şi depunerea ideală a calciului. O putem obţine prin alimentaţie corespunzătoare şi prin razele soarelui.

Producător: Vitaking Kft Ungaria, Veszprem, Allvany utca 10. Conţinut: 30 capsule; 17,28g e;

Doza zilnică recomandată : o capsulă. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! Femeile însărcinate sau care alăptează pot lua produsul numai la recomandarea medicului. A se administra cu prudenţă în caz de medicaţie complementară cu anticoagulante (warfarină).

Ingrediente active pentru o capsula:  • -Magneziu (citrat de magneziu); Cantitate: 100mg; %VNR: 27 

  • -Vitamina K2; Cantitate: 90µg; %VNR: 120 

  • -Vitamina D (colecalciferol); Cantitate: 25µg-1000UI; %VNR: 500 


Ingrediente: citrat de magneziu, capsulă: hidroxipropilmetilceluloza şi dioxid de titan, agent de încărcare: amidon din porumb, pulbere de MK7/menachinona 7 (maltodextrină, lipide, vitamina K2), agent antiaglomerant: stearat de magneziu, pulbere de Vitamina D (maltodextrină, amidon din porumb, sucroză, colecalciferol).