Coşul meu
Contul meu

Vitaking Lecitina Forte 1200 mg 100 capsule gelatinoase


Producator: Vitaking

Cod produs: VK815

Preţ:  38,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Vitaking Lecitina Forte 1200 mg 100 capsule gelatinoase

Lecitina este un antioxidant natural, cu efecte benefice asupra sistemului nervos.Intră în compoziția membranelor celulare care se găsesc la toate nivelurile în organism. Protejează membranele celulare, previne ateroscleroza, îmbunătățește funcția rinichilor și intensifică asimilarea vitaminelor A, D și E.

Principalele sale componente sunt colina şi inozitolul. Colina intră în structura membranelor celulare și se întâlnește sub forma combinată cu diverse vitamine. Lecitina din soia are o importanţă majoră deoarece aceasta este sursa colinului care poate fi valorificat cel mai bine de organismul uman. Conform cercetărilor, conţinutul de colin al lecitinei are rol important şi în învingerea bolii Alzheimer. Inozitolul se găseşte în proporţie mare în structura creierului. Favorizează creșterea părului și previne ateroscleroza.

Împreună cu colina participă la biosinteza fosfolipidelor, componente esențiale ale membranei celulei nervoase. Ca urmare, este absolut indispensabilă transmiterii influxului nervos și, deci, activitățtii cerebrale. Are și un efect calmant pronunțat. Atât inozitolul, cât şi colina contribuie la arderea şi descompunerea grăsimilor, împiedicând depunerea acestora în ficat. Previne creșterea colesterolului.

A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumină excesivă. Nu depăşiți doza zilnică recomandată! Nu lăsați la îndemâna şi la vederea copiilor mici!

Producător:VITAKING KFT, Veszprem, Allvany utca 10. UNGARIA Conținut: 100 capsule gelatinoase 166g e

Doza zilnică recomandată: o capsulă moale. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat.

Ingredient activ :  • Lecitina de soia (Glycine hispida); Cantitate : 1200mg; %VNR*****


Ingrediente: lecitina din soia (Glycine hispida), capsula (gelatină, glicerină, apă).