Coşul meu
Contul meu

Vitaking Ginko Biloba Forte 120 mg cu Absorbtie Indelungata 60 capsule


Producator: Vitaking

Cod produs: VK965

Preţ:  43,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Vitaking Ginko Biloba Forte 120 mg cu Absorbtie Indelungata 60 capsule

În China antică Ginko mai era numit și "arborele memoriei", folosit în medicina tradițională deoarece compușii din frunzele sale îmbunătățeau activitatea creierului. Ginkgo Biloba uimește mai întâi prin forma specială a frunzelor bilobate (formate din doi lobi) cu forma triunghiulară. Însă, pe lângă aspectul ornamental recunoscut, frunzele de ginkgo au și foarte multe întrebuințări medicale.

Pot fi folosite în tratamentul problemelor respiratorii (astm, bronșită), pierderii auzului și memoriei, tuberculozei, gonoreei, durerilor de stomac, afecțiunilor pielii, leucoreei, anginei pectorale, dizenteriei, tensiunii arteriale crescute, vertigo și a anxietății.

  • -antioxidant puternic, ginkgo, întărește pereții capilarelor și ajută la protejarea celulelor creierelui (neuronii) împotriva leziunilor  
  • -îmbunătățește circulația sanguină cerebrală.

Astfel, prin oxigenarea creierului, memoria și capacitatea cognitivă se îmbunătățesc la rândul lor.

  • -poate fi folosit ca măsură preventivă și potențial tratament pentru Alzheimer și demență 
  • -pe lângă beneficiile aduse creierului, extractele de ginkgo pot ajuta la reducerea frecvenței și intensității depresiilor. 

S-a demonstrat că unii pacienți care prezentau simptome ale acestor boli, au răspuns pozitiv la tratamentul cu ginkgo biloba, capacitățile cognitive fiind vizibil îmbunătățite.

A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată! Nu lăsaţi la îndemâna şi la vederea copiilor mici! Poate interacționa cu anticoagulante, antiagregant-plachetare, agenți trombolitici, heparine cu masa moleculară redusă, anticonvulsivante, insulina, înhibitori ai monoaminoxidazei, antiinflamatoare nesteroidice, diuretice tiazidice la administrare concomitentă.

Producător: Vitaking Kft Ungaria, Veszprem, Allvany utca 10. Conţinut: 60 capsule 35g e

Doza zilnică recomandată: o capsulă. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiască un regim alimentar variat.

Ingredient Activ:   • -Extract standardizat din frunze de Ginkgo Biloba; Cantitate: 120mg; %VNR***** 

  • -24%ginkgoflavone; Cantitate : 28,8mg; %VNR***** 

  • -6% lactone terpenice; Cantitate : 7,2mg; %VNR*****


Ingrediente: carbonat de calciu (corector de aciditate), extract din frunze de Ginkgo biloba, standardizat la 24% ginkgoflavone și 6% lactone terpenice, gelatină (capsulă), hidroxipropilmetilceluloză (agent de încărcare), dioxid de siliciu și stearat de magneziu (agenți antiaglomeranți).