Coşul meu
Contul meu

Vitaking Complex Antioxidant cu Ceai Verde 90 capsule


Producator: Vitaking

Cod produs: VK988

Preţ:  55,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Vitaking Complex Antioxidant cu Ceai Verde 90 capsule

Produs puternic antioxidant cu ORAC* 3200. Are două componente: extract de ceai verde și Acai Berry. Ambele sunt plante medicinale foarte valoroase.

Acai Berry este considerat alimentul perfect. Conține polifenoli cu efecte antioxidante puternice. Acai este, de asemenea, bogat în acid ellagic natural. Acestea şi alți compuși antioxidanți care protejează ţesuturile de atacul radicalilor liberi, sunt un factor cheie pentru însănătoşire şi anti-îmbătrânire, de susţinere a inimii sănătoase şi vaselor sanguine.

Ceaiul verde este folosit pentru tratarea sclerozei multiple, tratamentul și prevenirea cancerului, prevenirea bolilor Alzheimer și Parkinson, accelerează metabolismul și ajută la arderea grăsimilor, se utilizează în tratarea poliartritei reumatoide și în tratarea bolilor cardiovasculare. În plus, reduce riscul de boli de inimă, de atac de cord și riscul de cancer esofagian.

Mai mult, consumul de ceai verde reduce dezvoltarea anumitor celule canceroase și nivelul de colesterol din sânge. Potrivit unor studii, consumul regulat de ceai verde poate ajuta la prevenirea cariilor dentare prin uciderea bacteriilor care cauzează formarea plăcii dentare.

* ORAC = oxigen radical absorbance capacity = capacitatea de absorbţie a radicalilor liberi ai oxigenului

Producător: Vitaking Kft Ungaria, Veszprem, Allvany utca 10. Conţinut: 90 capsule ; 62,1g e;

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură umiditate și lumină excesivă. A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și în caz de afecțiuni cardiovasculare, renale, psihice (panica, anxietate) sau hiperfuncție tiroidiana.

Ingrediente active:  • -Acai (Euterpe oleracea) extract 10:1 din fructe; Cantitate:150mg; %VNR: ***** 

  • -Ceai-verde (Camellia sinensis) extract din frunze, cu 45% EGCG; Cantitate: 150mg; %VNR: ***** 


Alte ingrediente: stearat de magneziu, celuloză. Doza zilnică recomandată: 3 capsule.