Coşul meu
Contul meu

Vitaking Alga Marina(Sea Kelp) 30mg 90 comprimate


Producator: Vitaking

Cod produs: VK1402

Preţ:  22,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Vitaking Alga Marina(Sea Kelp) 30mg 90 comprimate

Alga marină conține peste 60 de elemente și minerale care sunt prezente în mări şi este cel mai natural oligoelement din lume. KELP este o algă marină care trăieşte în principal pe coastele Norvegiei și pe coasta de est a Canadei.

KELP conține peste 60 de elemente și minerale, 21 de aminoacizi, carbohidrați simpli și complexi precum și câțiva hormoni de creștere vegetali. Una dintre beneficiile suplimentare ale Kelpului este şi abilitatea acestuia de a elimina stronţiul radioactiv precum și alte metale grele accumulate în organism. Kelp conține acid alginic care se ataşează de toxine în inestine, făcându-le nedigerabile şi putând astfel să fie uşor eliminate din organism.

Fiind bogată în amino-acizi, vitamine, minerale și elemente trasoare este motivul pentru care KELP este binecunoscut ca promotor al sănătății glandulare în special a glandelor pituitară, adrenală și tiroida. Kelp este o sursă naturală de iod care acționează ca un antibiotic omorând germenii. Întrucât tiroida și glanda pituitară reglează anumite funcții digestive, KELP este de asemenea benefic în balansarea sistemului digestiv. Natura ne-a oferit această minunata "plantă a mării" într-o formă completă şi balanţată.

Producător: Vitaking Kft Ungaria, Veszprem, Allvany utca 10 Conţinut: 90 comprimate; 45g e;

Doza zilnică recomandată: un comprimat. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! Contraindicat persoanelor alergice la produsele de origine marină.

Ingredinte active:  • Alga marină; Cantitate: 30 mg; %VNR: **** 

  • Iod; Cantitate: 150 mcg; %VNR: 100 


Ingrediente: fosfat dicalcic şi celuloză microcristalină (agent de încărcare), pulbere din alga Laminaria digitata, acid stearic, dioxid de siliciu şi stearat de magneziu (agenţi antiaglomeranţi).