Coşul meu
Contul meu

Vagheggi White Moon Tonic curatare 250 ml


Producator: Vagheggi

Cod produs: 117282

Preţ:  63,00 RON  50,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

- 21%
Vagheggi White Moon Tonic curatare 250 ml

Gel pentru pregătirea optima a pielii fetei cu o acţiune de netezire si strălu­cire. Formează o spuma care purifica pielea, îndepărtând impurităţile atrase din mediul inconjurator. Un singur produs, ce funcţionează atât ca demachiant cat si ca toner. Complex echilibrat pentru curăţare, hidratare si iluminarea tenului.

WHITE MOON LUMINEAZA PENTRU A STRALUCI: Piele colorata neuniform care necesita stralucire! Gama este formulata pentru a intalni nevoile unui numar tot mai mare de clienti, asa cum colorarea neuniforma nu mai este o problema cu doar cativa oameni afectati, dar este o parte din conceptul general de imbatranire a pielii pe scara larga prezent atat la barbati,cat si la femei.

In orice sezon, o actiune intensa pentru piele cu pete si lipsita de stralucire,cu o nuanta de gri. Strălucire, netezire, unificare si calmare.

INGREDIENTE ACTIVE:  • - Glabridine: flavonoid, extract lipofilic din Gycyrrhiza Glabra, care regularizeaza puterea tirosinaenzimelor si sinteza melaninei. Actioneaza asupra dezordinii pigmentare, cu un efect antioxidant care face pielea sa straluceasca. 

  • - Symphytum officinale (Consolida), Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce), Arctium lappa (Brusture): un complex activ de molecule botanice extrase din plante rizomi cu o actiune de calmare si de linistire. Repara pielea de micro atacuri, prevenind modificarile de la suprafata si pigmentatia nedorita. 

  • - Amestec exfoliant: alcatuit din acid Malic, Tartaric, Glicolic si Lactic, care stimuleaza reinoirea celulara intr-o maniera controlata, eliminand ingrosarea corneei si facand tesutul mult mai radiant. 

  • - Beta-glucan: polizaharide(zahar) extrase din membrane celulare de levuri (Saccaromyces cerevisae), eliberate prin microspongi inovativi, care garanteaza stabilitate si permit eliberare continua in stratul pielii pe parcursul zilei. Stimuleaza formarea de colagen, creste epitalizarea si are efecte fotoprotective impotriva razelor solare(UVA-UVB), prevenind formarea de radicali liberi.