Coşul meu
Contul meu

Truefitt & Hill Authentic No. 10 Crema de barbierit pentru ten sensibil 200 ml


Producator: Truefitt & Hill

Cod produs: TH1001

Preţ:  49,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Truefitt & Hill Authentic No. 10 Crema de barbierit pentru ten sensibil 200 ml

Mai multe imagini

  • Truefitt & Hill Authentic No. 10 Crema de barbierit pentru ten sensibil 200 ml

Crema de barbierit pentru ten sensibil Authentic No.10 este imbogatita cu extract de scoarta de salcie (Willow bark), ulei de Borago officinalis (Limba mielului), ulei din seminte de Limnanthes alba, ulei de migdale dulci si ulei de masline. Produce o spuma luxurianta pentru un barbierit fin si confortabil, in timp ce hidrateaza si catifeleaza pielea.

Sfat: Pentru a scurta cat mai mult firele de par de pe fata va puteti barbieri perpendicular pe sensul de crestere al firelor de par sau in diagonala. Clatiti foarte des lamele aparatului de barbierit. Testat dermatologic pentru pielea sensibila. Nu contine parabeni, alcool sau sulfati.

Udati fata cu apa calda; Masati fata cu o cantitate mica de crema pentru a produce spuma. Cele mai bune rezultate se obtin prin folosirea unui pamatuf din par de bursuc; In timpul barbieritului, parcurgeti distante scurte cu aparatul pe fata, dupa care clatiti bine lamele sub jet de apa. Barbieriti-va numai in directia de crestere a firelor de par. Dupa barbierit clatiti fata si gatul cu apa rece.