Coşul meu
Contul meu

Treets Detox Sare exfolianta pentru corp 450 ml


Producator: Treets

Cod produs: 8020500

Preţ:  125,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Treets Detox Sare exfolianta pentru corp 450 ml

Aceasta sare exfolianta imbogatita va va ajuta sa inlaturati celulele moarte ale pielii si va va lasa o piele matasoasa, catifelata si perfect hranita. Sarea de mare confera hidratare, asigura o buna pastrare a umiditatii pielii, prevenind deshidratrea ei si ii confera un tonus natural si sanatos.

Sarea de mare 100% pura este imbogatita cu antioxidanti (sulfat de magneziu), ce detoxifica corpul si elibereaza tensiunea din muschi. Detoxificare inseamnă a scapa de impuritati si a reface echilibrul natural al corpului. Curatarea profunda a pielii este partea esentiala a detoxifierii.

Gama DETOX ofera beneficiile sale prin ingredientele sale purifiante.Toate produsele Treets va lasa pielea catifelata si curatata si va confera o senzatie de relaxare totala.

Utilizare: Luati o cantitate de produs si masati usor pe pielea umezita, asigurandu-va ca stimulati circulatia. Acordati o atentie deosebita zonelor deshidratate, ca de exemplu coate, genunchi si planta piciorului. Folositi Sarea exfolianta DETOX regulat, ca o parte a tratamentului de ingrijire impreuna cu celelalte produse ale noastre de calitate pentru ingrijirea pielii! Impotriva testarii pe animale.