Coşul meu
Contul meu

Thalgo masca faciala anti-age Prodige des Oceans 50 ml


Producator: Thalgo

Cod produs: VT16013

Preţ:  412,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Masca anti-age Thalgo Prodige des Oceans 50 ml

Masca anti-age ce netezeste ridurile si amplifica luminozitatea tenului in numai 5 minute. Se aplica de doua ori pe saptamana pe toata fata. Se lasa 5 minute si apoi se indeparteaza excesul de produs. Se poate folosi si ca o crema de noapte. Evitati zona ochilor si a buzelor.

Linia Prodiges des Oceans se adreseaza femeilor de toate varstele si cu orice tip de ten. Motto-ul acestei linii inovatoare este: “Revitalizare suprema, tinerete deplina”. Si pe buna dreptate. Caci efectele acestor produse sunt vizibile si de durata: reinnoirea epidermei, diminuarea pigmentarii cutanate, amplificarea luminozitatii tenului si incetinirea procesului de imbatranire.

Dupa cum se stie, inca de la varsta de 20 de ani incepe procesul de imbatranire a pielii.

Procesul este amplificat de mediul inconjurator care are un efect puternic oxidativ. La nivelul pielii, acesta se traduce prin afectarea celor trei tipuri principale de celule:

  • fibroblastul: apar schimbari ale colagenului, elastinei si compusilor GAG
  • keratinocitele: scade nivelul de keratina si se pierd unele proteine din piele
  • melanocite: procesul de melanogeneza nu se mai desfasoara in mod regulat

Astfel apar ridurile, pielea isi pierde tonusul si fermitatea, devine uscata si capata un aspect obosit.

Produsele din linia Prodiges des Oceanes diminueaza acest proces de imbatranire. Sunt folosite 3 surse marine principale: apa de mare bioactiva, celulele maritine native si algele multicelulare. Ele contin 63 de ingredienti activi, dintre care 43 macronutrienti, 18 micronutrienti si 2 fitonutrienti. Prin intermediul acestor nutrienti pielea este hranita in profunzime si are loc regenerarea proteinelor-cheie cu rol in mentinerea aspectului tanar al tenului.