Coşul meu
Contul meu

Subrina Recept Sampon Intensive & Balancing impotriva matretii 200 ml


Producator: Subrina

Cod produs: 52215

Preţ:  38,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Subrina Recept Sampon Intensive & Balancing impotriva matretii

Contine ca ingredient activ piritonina de zinc care indeparteaza eficient matreata persistenta si previne reaparitia acesteia. Uleiul arborelui de ceai are efect antiseptic si calmeaza pielea capului. In cazul contactului cu ochii clatiti imediat cu apa. Recomandat pentru toate tipurile de par.

Combinatia de ingrediente naturale active care sta la baza produselor din gama SUBRINA RECEPT contribuie la eliminarea problemelor, fara a afecta flora naturala a pielii capului. Toate produsele din gama SUBRINA RECEPT sunt testate dermatologic. Eticheta de testare dermatologica se aplica numai produselor care au fost verificate prin teste corespunzatoare de catre o institutie autorizata in acest sens. Testul dermatologic constituie o garantie ca produsele nu contin aditivi si materii prime nocive si nu provoaca reactii alergice.

Piritonat de zinc - este o substanta activa care contribuie la diminuarea eficienta a dezvoltarii microorganismelor. Se foloseste ca si conservant pentru majoritatea produselor cosmetice si ca substanta activa ce contribuie la eliminarea matretii si previne totodata, in mod eficient, reaparitia acesteia.
Ulei volatil din arbore de ceai - are actiune antiseptica, fiind unul dintre cele mai importante ingrediente ale produselor cosmetice folosite in ultimul timp. Contribuie la calmarea pielii capului si la vindecarea eventualelor iritatii.