Coşul meu
Contul meu

Subrina Recept Lotiune intensiva impotriva matretii 200 ml


Producator: Subrina

Cod produs: 52217

Preţ:  47,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Subrina Recept Lotiune intensiva impotriva matretii 200 ml

Componenta sa activa octopirox inlatura eficient matreata si previne reaparitia acesteia. Uleiul arborelui de ceai are efect antiseptic si calmeaza pielea capului. In cazul contactului cu ochii clatiti imediat cu apa.

Combinatia de ingrediente naturale active care sta la baza produselor din gama SUBRINA RECEPT contribuie la eliminarea problemelor, fara a afecta flora naturala a pielii capului. Toate produsele din gama SUBRINA RECEPT sunt testate dermatologic. Eticheta de testare dermatologica se aplica numai produselor care au fost verificate prin teste corespunzatoare de catre o institutie autorizata in acest sens. Testul dermatologic constituie o garantie ca produsele nu contin aditivi si materii prime nocive si nu provoaca reactii alergice.

Se recomanda utilizarea lotiunii in combinatie cu unul dintre produsele Recept Sampon impotriva matretii. Aplicati uniform lotiunea pe parul spalat si cu varful degetelor masati pielea capului si aranjati coafura. Nu clatiti. Pentru inlaturarea formelor severe se recomanda utilizarea timp de 2 luni de 2 ori pe saptamana si apoi cate o data pe saptamana.

Octopirox - este recomandat pentru o piele sensibila a scalpului. Elimina formele usoare de matreata si previne reaparitia acesteia.
Ulei volatil din arbore de ceai - are actiune antiseptica, fiind unul dintre cele mai importante ingrediente ale produselor cosmetice folosite in ultimul timp. Contribuie la calmarea pielii capului si la vindecarea eventualelor iritatii.