Coşul meu
Contul meu

Stop the water Sapun lichid Lemon Honey 200 ml


Producator: Stop the water while using me!

Cod produs: LH200

Preţ:  50,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Stop the water - Sapun lichid Lemon Honey 200 ml

Pentru acest produs s-a pus STOP la folosirea ingredientelor sintetice, coloranţilor şi conservanţilor artificiali şi STOP testării pe animale. STOP la toate acestea pentru ca tu să-ţi poţi spăla mâinile în mod natural. În mod special pielea pretenţioasă poate profita de acţiunea blândă a mierii atunci când este emulsionată cu apă.

Se adaugă lămâile provenite din agricultură biologică care au un efect vitalizant şi o aromă uşoară şi proaspătă. Astfel, nu e de mirare că acest ritual zilnic obişnuit, cum este spălatul pe mâini, poate deveni o plăcere.

Produsele "Stop the water while using me" NU se folosesc fără apă, poartă însă un mesaj ecologic foarte important. Apa este elementul de bază al vieţii. Avem nevoie de ea zi de zi. Cu toate acestea, o şi risipim zi de zi.

Putem fi îndemnaţi către economisirea apei acolo unde o folosim cel mai mult – în baie. Prin produse de îngrijire care ne provoacă direct: STOP THE WATER WHILE USING ME! Prima gamă de cosmetice din lume care îndeamnă la reducerea consumului de apă.

Ingrediente: aqua, coco glucoside, glycerin, lauryl glucoside, sodium cocoyl glutamate, disodium cocoyl glutamate, sodium coco sulfate, glyceryl oleate, coco betaine, honey (mel)*, sodium chloride, hydrogenated lecithin, parfum, citral**, limonene**. *Ingrediente din agricultură biologică certificată. **din uleiuri esenţiale naturale.


Ingrediente principale: lamaie, miere.