Coşul meu
Contul meu

Spuma termoactiva fango Trexy - 300 ml


Producator: Medical Trex

Cod produs: TX001

Preţ:  143,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Spuma fango Trexy

Industria cosmetica este intr-o continua dezvoltare, ceea ce face ca produsele sa devina tot mai bune din punct de vedere al calitatii. Fango este binecunoscut de mult timp pentru proprietatile sale curative si in special anticelulitice, existand un singur inconvenient: modul dificil de aplicare.

TREXY un produs sub forma de spuma cu extract de namol (fango) gata preparat care prezinta numeroase avantaje fata de fango-ul traditional sub forma de pasta.

Fango este un namol marin imbogatit cu saruri organice iodate, mucopolizaharide, camfor natural si alte substante anticelulitice. El poate avea un efect termic moderat, care este resimtit intr-un mod foarte placut dupa aplicare. Tratamentul cu fango este o etapa importanta a tratamentului anticelulitic realizat in saloanele de intretinere corporala, alaturi de celelalte tratamente: masajul endodermic, electrostimulare, masajul anticelulitic si bineinteles de o dieta adecvata. Chiar dupa prima sedinta se va observa ca pielea este mai elastica, mai ferma, celulita se elimina, vergeturile se amelioreza iar dupa 10-12 sedinte se va observa o diminuare a circumferintei si se poate vorbi de o adevarata remodelare a corpului. Dupa terminarea tratamentului, datorita concentratiei mari de substante active, organismul mai rectioneaza o perioada de timp.

Beneficii ale tratamentului cu spuma fango TREXY:

- eliminarea celulitei;

- redarea elasticitatii si fermitatii pielii;

- ameliorarea vergeturilor si prevenirea aparitiei unora noi;

- eliminarea apei retinuta in corp si a toxinelor;

- ameliorarea varicelor;

- imbunatatirea evidenta a circulatiei, inclusiv a celei periferice;

- recomandat si pentru pielea sensibila;

- eliminarea toxinelor care impiedica buna functionare a organismului;

- refacerea tesuturilor si ameliorarea vergeturilor;

- grabeste procesul de slabire localizata.

Contraindicatii:

- interzisa utilizarea de catre femei insarcinate;

- nu se aplica pe rani si in zone inflamate.

Actiune:

Spuma fango TREXY este un produs inovativ, imbogatit cu alge marine, uleiuri esentiale si oligoelemente de la marea moarta. Compozitia sa naturala cu efect puternic si rapid remineralizeza corpul, stimuleaza circulatia si eliminarea grasimii acolo unde depozitele adipoase sunt prezente.

*Promotia este valabila pana la 1 Mai 2017 in limita stocului.

Se intinde spuma fango pe partile care trebuie supuse tratamentului (coapse, fese, abdomen) intr-un strat subtire. Dupa efectuarea tratamentului este normal sa apara un efect termo-activ (o usoara inrosire) datorita compusilor activi speciali continuti de spuma fango. Aceste reactii favorizezaza microcirculatia sanguina. Doar dupa 10 minute spuma fango TREXY se usuca si se prezinta sub forma unei pelicule albe.

Pentru a fi mai eficient tratamentul este recomandat ca produsul TREXY - spuma fango sa fie mentinut cca 20-30 de minute. O data uscata, spuma fango trebuie sa fie indepartata prin clatire sau spalare (cu o carpa umeda sau la dus).

Se recomanda o aplicare (in strat subtire) la 2 zile in prima saptamana, apoi o aplicare la 3 zile timp de 1 luna, iar pentru intretinere o aplicare o data pe luna.