Coşul meu
Contul meu

Ser anti-age Bruno Vassari Glyco System Intensive Glyco-C Serum 30 ml


Producator: Bruno Vassari

Cod produs: 282

Preţ:  244,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Ser anti-age Bruno Vassari Glyco System Intensive Glyco-C Serum 30 ml

Ser cu actiune anti-age si de iluminare. Contine Vitamina C care uniformizeaza si lumineaza tonusul pielii. Este alcatuit din doua parti: una lichida si una pulbere.

Partea lichida contine:

  • Acid Glicolic: cu o concentratie de 10%, elimina resturile de corneocite care impiedica absorbtia corecta a agentilor activi, asigura eliminarea celulelor hiperpigmentate si reduce intensitatea petelor mai inchise la culoare, dezvaluind un ten radiant. 
  • SYN-TC: este un complex facut sa masoare peptidele pentru a garanta performanta optima in actiunea anti-ageing a pielii. Acest produs creste semnificativ formarea de colagen I, III, IV, VII si XVII- obtinand un ten mai luminos si mai neted. 
  • Fucogel: un polizaharid cu o putere mare de hidratare deoarece acesta formeaza o pelicula peste epiderma care este capabila sa retina apa. 
  • MG-60: protejeaza si calmeaza pielea de posibilele iritatii, mai ales in procesele de exfoliere. 

 

Partea pulbere contine: Glucozid ascorbil ce stimuleaza formarea de colagen, netezeste pielea si, fiind o molecula care combina glucoza cu acidul ascorbic (vitamina C), acesta din urma este eliberat lent, actionand ca un antioxidant de lunga durata. Acesta inhiba culoarea inchisa a melaninei care cauzeaza pete pe fata, uniformizand tonusul pielii.