Coşul meu
Contul meu

Seaderm Cristale marine tonifiante 500 g


Producator: Seaderm

Cod produs: 2222-420

Preţ:  69,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Seaderm Cristale marine tonifiante 500 g

Selectate pentru concentratia mare de minerale, aceste saruri marine au in compozitie alge Laminaria, un complex 100% natural în mod particular bogat in sodiu, potasiu, magneziu si iod. Ingredientele sale active confera corpului elementele fundamentale necesare unui tratament de infrumusetare. Dizolvate in apa din baie, sarurile marine asociate cu algele Laminaria foarte hidratante recreeaza virtutile apei de mare.

Uleiurile esentiale din frunzele de Rozmarin si din coaja de Citrus din aceste cristale au asupra corpului si spiritului o actiune energizanta si tonifianta. Manitolul si mineralele ajuta la hidratarea pielii, in timp ce oligo-elementele o revigoreaza. Usor parfumate, lasa dupa baie un miros delicat, proaspat si tonifiant.

Dizolvati 100 g (un pumn) de saruri in apa din cada aflata la temperatura de 37 grade Celsius. Relaxati-va timp de 20 de minute. Nu va clatiti la iesirea din cada, pentru a pastra ingredientele active ale agentilor din cristale si pentru a permite absorbtia. Cristalele marine tonifiante pot fi folosite in cazi cu hidromasaj.