Coşul meu
Contul meu

Schwarzkopf Bonacure Excellium Spuma Beauty par carunt si alb 200 ml


Producator: Schwarzkopf Professional

Cod produs: SK1992081

Preţ:  80,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Schwarzkopf Bonacure Excellium Spuma Beauty par carunt si alb 200 ml

Restabileste tineretea parului matur si imbunatateste culoarea parului carunt sau alb. Formul sa speciala cu Q10+ si extract de Perla Neagra reduce efectele vizibile ale imbatranirii parului, neutralizeaza reflexiile galbene, confera volum si disciplineaza parul carunt, pentru o stralucire sclipitoare.

Atentie! Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: pericol de explozie daca este incalzit. A se pastra departe de surse de caldura/scantei/flacari deschise/suprafete incinse. Fumatul interzis. Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau unei alte surse de aprindere.

Recipient sub presiune. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50°C. A nu se lasa la indemana copiilor. Cititi cu atentie eticheta inainte de folosire. A se folosi in spatii bine ventilate. A nu se inhala in mod intentionat.

Mod de aplicare: Agitati bine inainte de utilizare. Tineti recipientul cu capul in jos. Aplicati o cantitate mica pe parul umed. Nu clatiti. Aranjati parul dupa preferinte.