Coşul meu
Contul meu

Salthouse Sare de baie pentru somn linistit de la Marea Moarta 400 g


Producator: Salthouse

Cod produs: 10663

Preţ:  20,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Salthouse Sare de baie pentru somn linistit de la Marea Moarta 400 g

Extract de sunatoare si ulei balsamic de lamaie pentru relaxare si un somn linistit. Bogata in minerale si oligoelemente, Marea Moarta este recunoscuta ca un izvor antic terapeutic natural de frumusete, sanatate si bunastare, care a fost pretuita de generatii intregi pentru efectele sale uluitoare. Dupa o zi agitata, stresul de zi cu zi sau chiar si cand esti sub presiune psihica, corpul si mintea au nevoie de relaxare si de un somn restaurativ.

Sarea de baie originala de la Marea Moarta cu mineralele ei pretioase, amestecata cu extracte de sunatoare si ierburi parfumate de ulei balsamic de lamaie, dezvolta puterea de regenerare intr-o baie calda. Bucurati-va de o relaxare profunda si un somn linistitor si regenerant!De asemenea este potrivita a se folosi complementar in ingrijirea pielii, de exemplu in cazurile de neurodermatita si psoriazis. Cu o actiune foarte blanda asupra pielii. Fara coloranti si alte arome sintetice. Produs tedstat dermatologic.

Prezentare: 400g sare de baie de la Marea Moarta + 20 ml aditivi speciali detensionanti musculari si pentru articulatii

Utilizare: Imprastiati sarea de la Marea Moarta in apa clocotita din cada de baie. Apoi adaugati apa rece pana ce temperatura apei ajunge la aprox.37 grade Celsius. Turnati in mod uniform aditivii pentru baie din ulei de migdale, apoi amestecati. Timp recomandat pentru baie: 15 minute