Coşul meu
Contul meu

Salthouse Sare de baie pentru muschi si articulatii de la Marea Moarta 400 g


Producator: Salthouse

Cod produs: 10660

Preţ:  20,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Salthouse Sare de baie pentru muschi si articulatii de la Marea Moarta 400 g

Puternic detensionanta muscular, cu efect de incalzire, pentru revigorare, calmare si recuperare. Durerile musculare si articulare pot avea multiple cauze. Pentru multi, agitatia si stresul cotidian se transforma intr-o tensiune musculara dureroasa si o senzatie de incapabilitate de deplasare corespunzatoare. Altee prsoane sufera de rigiditate musculara si incheieturi intepenite in urma activitatii fizice si a sportului.

Aditivul special de baie din Sarea originala de la Marea Moarta asigura detensionare musculara in timpul imbaierii, precum si stimularea circulatiei. Combinatia Ghimbir si Centella Asiatica incalzeste organismul si stimuleaza pielea. Muschii devin din nou mai elastici, articulatiile isi recastiga flexibilitatea. Datorita concentratiilor crescute de minerale ce le contine Sarea de la Marea Moarta Salthouse, intregul corp este cuprins de o experienta unica de catifelare si relaxare.

Pielea este regenerata si isi recapata tonusul natural. Terapia Salthouse, ce contine doua ingrediente active, reprezinta o experienta unica de catifelare, linistire si relaxare profunda.

Prezentare: 400g sare de baie de la Marea Moarta + 20 ml aditivi speciali detensionanti musculari si pentru articulatii

Utilizare: Imprastiati sarea de la Marea Moarta in apa clocotita din cada de baie. Apoi adaugati apa rece pana ce temperatura apei ajunge la aprox.37 grade Celsius. Turnati in mod uniform aditivii pentru baie din ulei de migdale, apoi amestecati. Timp recomandat pentru baie: 15 minute