Coşul meu
Contul meu

Reuzel Blue High Sheen pomada fixare puternica, luciu puternic 35 g


Producator: Reuzel

Cod produs: RZ05

Preţ:  33,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Reuzel Blue High Sheen

Mai multe imagini

  • Reuzel Blue High Sheen

Pomada de par Reuzel este un produs versatil pe baza de apa ce va permite sa controlati puterea de fixare si gradul de stralucire. Atunci cand este aplicata pe parul uscat ofera o fixare mai puternica, iar aplicata pe parul umed (uscat cu prosopul) ofera o fixare mai lejera. Reuzel Blue este o pomada ce ofera parului stralucire si fixare puternica.

Utilizare: frecati intre palme o cantitate suficienta de produs pana se incalzeste si inmoaie, apoi aplicati in par de la radacini pana spre varfuri. Coafati folosind pieptanul, peria sau mainile in functie de stilul dorit. Mai adaugati pomada sau apa, daca este nevoie, pentru a obtine look-ul perfect. Pomada nu se usuca si nici nu se intareste in par, asadar se poate reface coafura pe parcursul zilei.

Reuzel este brandul celor mai apreciati frizeri din lumea intreaga, Schorem din Rotterdam, motiv pentru care a castigat un loc de frunte in ierarhia pomadelor intr-un timp foarte scurt. La ora actuala, Reuzel se bucura de o buna notorietate pe segmentul Pomadelor, atat de dezvoltat in special in USA.