Coşul meu
Contul meu

Pudra de curatare exfolianta Bruno Vassari Collagen Booster Enzyme Cleansing Powder 50 g


Producator: Bruno Vassari

Cod produs: A0271

Preţ:  149,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Pudra de curatare exfolianta Bruno Vassari Collagen Booster Enzyme Cleansing Powder 50 g

Pudra de curatare cu actiune exfolianta. Formula sa are la baza enzime care ajuta la indepartarea celulelor moarte si la regenerarea tenului. Ilumineaza si tonifica pielea.

Este primul pas in folosirea gamei Collagen Booster. Se poate folosi atat dimineata cat si seara, pe fata, gat si decolteu. In cazul in care tenul este sensibil se recomanda utilizarea o singura data pe zi. Nu indeparteaza machiajul rezistent la apa si se evita zona ochilor!

Se desigileaza produsul si se desfileteaza capacul. Se inlatura insertia de plastic, se infileteaza capacul, iar pentru a doza cantitatea de produs se intoarce produsul. Se pune cantitatea de produs dozata in palma, se adauga cateva picaturi de apa si se maseaza pana devine o pasta omogena. Se aplica produsul pe fata, se maseaza 1-2 minute dupa care se indeparteaza cu apa.


  • Zymo Clear 

  • Lipasa + eritasa (enzime extrase din ciuperci care faciliteaza penetrarea ingredientelor din produsele aplícate ulterior, datorita capacitatii de a indeparta impuritatile din pori fara a realiza extractii)