Coşul meu
Contul meu

Pudra cu proteine de matase Paese Bamboo Powder 8 g


Producator: Paese

Cod produs: PAESE013

Preţ:  117,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Pudra cu proteine de matase Paese Bamboo Powder 8 g

Mai multe imagini

  • Pudra cu proteine de matase Paese Bamboo Powder 8 g
  • Pudra cu proteine de matase Paese Bamboo Powder 8 g

Pudra de bambus cu proteine de matase. Destinata tenului gras si mixt cu exces de sebum. Asigura cel mai inalt grad de matifiere de lunga durata. Se aplica precum pudra libera pentru a obtine un ten mat si neted cu o stralucire subtila, fara a incarca tenul.

Pudra de bambus contine mai mult de 90% din dioxid de siliciu, care absoarbe excesul de sebum si de umiditate. Are proprietati antibacteriene si calmante, ajuta la vindecarea pielii si regleaza excesul de sebum.

Reflecta lumina, oferind un efect de "Soft Focus" - ridurile si micile defecte ale pielii devin mai putin vizibile si de aceea este adesea folosita de make up artisti si fotografi. Pudra este imbogatita cu pulbere de matase de lux, cu proprietati hidratante ce adauga stralucire subtila aspectului pielii, facand cutele si ridurile mai putin vizibile.

Pudra se prezinta sub forma unei pulberi albe, fine, care la aplicare capata un aspect translucid. Nu incarca porii. Este o alternativa vegetala pentru pulbera minerala. NU CONTINE PARABENI SAU TALC.