Coşul meu
Contul meu

Parisax fard de pleoape mat Chocolat 304


Producator: Parisax Professional

Cod produs: VPH0601-304

Preţ:  28,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Parisax fard de pleoape mat Chocolat 304

Mai multe imagini

  • Parisax fard de pleoape mat Chocolat 304

Fardurile de pleoape mate de la Parisax Professional va ofera o paleta de culori variate, puternice si naturale. Datorita texturii sale alunecoase, aceste farduri permit o aplicare usoara, o uniformizare rapida si o acoperire eficienta. Machiajul profesional al ochilor devine de invidiat odata cu aplicarea fardurilor de ochi Parisax, puternic pigmentate.

Fardul se poate aplica direct pe pleoapa, sau in jurul ochilor pentru un efect de contur de ochi. Fardurile de ochi mate, bogate in pigmenti naturali, sunt special create pentru a va sublinia privirea si a va pune in evidenta frumusetea. Aceasta gama de farduri, poate fi utilizata uscat pentru a se obtine un rezultat luminos si umed pentru un rezultat intens si sofisticat.

Excelent din punct de vedere al acoperirii acest fard extraordinar are o aderenta perfecta pe piele pentru un machiaj ingrijit si de lunga durata. Se aplica pe pleoapa sau pur si simplu peste un eye-liner. Va puteti juca combinand culorile, puteti realiza umbre, iar in final veti obtine un machiaj profesional.