Coşul meu
Contul meu

Paese Mascara Adore Volume Lash 9 ml


Producator: Paese

Cod produs: PAESE036

Preţ:  106,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Paese Mascara Adore Volume Lash 9 ml

Mai multe imagini

  • Paese Mascara Adore Volume Lash 9 ml

Confera un volum extrem si amplifica genele. Are efect de lunga durata, efecte vizibile dintr-o singura aplicare, defineste si separa genele fara sa le incarce. Aplicatorul este gros si confera maxim de volum.

Rimelurile sunt create pe reteta exclusivista a produselor Paese, respectiv FARA PARABENI, FARA ALERGENI si FARA PARFUM. Aplicatorul este in totalitate nou si revoltionar. Pieptenele de plastic atinge usor toate genele, acoperindu-le pe toate cu produs. Unii dinti sunt mai lungi decat altii, iar in acest mod toate firele sunt perfect separate, evitand incarcare lor.

Privirea ta va fi perfecta , deoarece formula aplicata va adauga volum pana la varf dintr-o singura aplicare. Culoarea este negru cargon si asigura o culoare intensa care capteaza lumina pentru a oferi vitalitate privirii. Este perfect pentru cei carora le place mascara si care doresc sa incerce o desfatare maxima pentru ochii lor.

Confera un volum extrem si amplifica genele. Are efect de lunga durata,efecte vizibile dintr-o singura aplicare, defineste si separa genele fara sa le incarce. Aplicatorul este gros si confera maxim de volum.