Coşul meu
Contul meu

Paese Mascara Adore Curly Lash 9 ml


Producator: Paese

Cod produs: PAESE035

Preţ:  106,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Paese Mascara Adore Curly Lash 9 ml

Confera efect panoramic si de curbare a genelor. Are efect de lunga durata. Pensula este spiralata, confera lungime si curbare. Formula este imbunatatita cu vitamina B5 are imbunatateste stralucirea genelor, le reface si le consolideaza. Previne ruperea genelor.

Rimelurile sunt create pe reteta exclusivista a produselor Paese, respectiv FARA PARABENI, FARA ALERGENI si FARA PARFUM. Aplicatorul este in totalitate nou si revoltionar. Pieptenele de plastic atinge usor toate genele, acoperindu-le pe toate cu produs. Unii dinti sunt mai lungi decat altii, iar in acest mod toate firele sunt perfect separate, evitand incarcare lor.

Privirea ta va fi perfecta , deoarece formula aplicata va adauga volum pana la varf dintr-o singura aplicare. Culoarea este negru cargon si asigura o culoare intensa care capteaza lumina pentru a oferi vitalitate privirii. Este perfect pentru cei carora le place mascara si care doresc sa incerce o desfatare maxima pentru ochii lor.

Confera un volum extrem si amplifica genele. Are efect de lunga durata,efecte vizibile dintr-o singura aplicare, defineste si separa genele fara sa le incarce. Aplicatorul este gros si confera maxim de volum.