Coşul meu
Contul meu

Organique Eternal Gold Sare baie cu aur 200 g


Producator: Organique

Cod produs: 207199W

Preţ:  33,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Organique Eternal Gold Sare baie cu aur 200 g

O combinatie de lux prin proprietatile sale de vindecare, incluse in microelemente de minerale si saruri, are un efect relaxant si benefic asupra starii pielii. Aceasta baie relaxanta tonifiaza si lumineaza pielea, lasand o stralucire de aur. Rolul nanoparticulelor de aur este de a imbunatati tonusul pielii si totodata detoxifiant, prin efectul de curatire.

Sarea cu aur este recomandata pentru toate tipurile de piele. Ingredientele cheie sunt sarea naturala, ce contine biocomponenti valorosi, precum magneziu, mangan, zinc, urme minerale necesare pentru buna functionare a pielii. Atunci cand este folosita, sarea absoarbe excesul de sebum si elimina impuritatile.

Ajuta la vindecarea procesului seboreic. Contine si oxid de zinc, cu rol antiacneic, antiinflamator, ce promoveaza o piele sanatoasa. Mai contine urme de cupru, calciu, potasiu, nanoparticule de aur.

Utilizare: Aplicati 50-100 g sare (in functie de marimea cazii) si se toarna intr-o baie calda. Nu va clatiti pentru a mentine actiunea substantelor active si pentru a le asigura absorbtia completa.