Coşul meu
Contul meu

Olivia Garden Perie Termica Ionic Boar Combo 55 mm


Producator: Olivia Garden

Cod produs: OGBTA55

Preţ:  65,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Olivia Garden Perie Termica Ionic Boar Combo 55 mm

Prima perie cu ventilatie 100%, cu par de mistret, termic si ionic. Parul de mistret + nailon ionic ajuta la o coafare mai usoara prin controlul total al tensiunii parului. Par 100% natural de mistret pentru ca parul dumneavoastra sa fie sanatos si stralucitor.

O combinatie cu adevarat unica de par de mistret si nailon ionic – la fiecare 2 randuri, sunt adaugate ace de nailon ionic pentru controlul exceptional al parului. Dispune de maner ergonomic, sigur, relaxat si confortabil.

Cilindru dupa forma capului – cilindru curbat care poate fi pus mai aproape de scalp, astfel stylingul este mai rezistent, mai puternic si mai dinamic.

Perie termica 100% Ventilata – fluxul de aer liber permite modelarea simultana a ambelor parti a suvitei, styling mai rapid si mai fin, pastreaza starea naturala a parului, styling mai durabil si mai bun.

Ace cu bilute la capat – confort total pentru scalp. Din material rezistent la temperaturi ridicate. Extrem de usoara si bine echilibrata. Coada detasabila pentru sectionarea parului.