Coşul meu
Contul meu

Medherbs Stevia Indulcitor natural 950 comprimate


Producator: Medherbs

Cod produs: MH4150

Preţ:  91,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Medherbs Stevia Indulcitor natural 950 comprimate

Fiind de 300 de ori mai dulce decât zahărul un comprimat este de ajuns pentru un ceai sau cafea. Un îndulcitor natural fără calorii. Stevia este o plantă, originară în țările sudice, și are frunze cu gust foarte dulce. Din aceste frunze, reies îndulcitori naturali lipsiți de calorii sub formă de pudră, lichid și tablete.

Stevia devine din ce în ce mai cunoscută în toată UE atât pentru public cât și pentru industriile alimentare. Pe baza îndulcitorului natural Stevia, industriile deja au produs ciocolate, bomboane, înghețate, produse lactate, siropuri de fructe, bere cu fructe, băuturi răcoritoare, etc.

Beneficiile îndulcitorilor din Stevia sunt:

  • - pot fi folosiți atât pentru gătit cât și pentru copt, pentru băuturi reci și calde 
  • - sunt îndulcitori naturali pe bază de plante 
  • - nu conțin nici o calorie (0 calorii) 
  • - își păstrează gustul până la 198 grade Celsius (unii îndulcitori artificiali iși pierd gustul de dulce la temperatura de 70-80 grade Celsius, cum ar fi Aspartamul) - indicele lor glicemic este 0 (practic nu sunt absorbiți ci pur și simplu trec prin corp) 
  • - suferinzii de diabet sau cei care țin o dietă strictă pot consuma acești îndulcitori 
  • - nu dăunează danturii, mai degrabă ajută în prevenirea problemelor dentare. 

 

Valori nutriţionale/100g produs: valoare nutritivă 146kJ/35kcal, grăsimi 0g, din care acizi graşi saturaţi 0g, carbohidraţi 0g, din care zahăruri 0g, fibre 3g, proteine 8,2g, sare 22,1g.

Întrebuinţare: îndulcirea băuturilor, prăjiturilor, cremelor. O tabletă înlocuieşte aproximativ 4,8g zahăr (~1 linguriţă).

Depozitare: la loc ferit de căldură şi lumină.

ÎNDULCITOR PE BAZĂ DE STEVIOL-GLICOZIDE; Ingrediente: îndulcitor (steviol-glicozide) agent antiaglomerare (carbonat de sodiu), corector de aciditate (citrat de sodiu), L-leucină, agent de încărcare (celuloză).