Coşul meu
Contul meu

Produse după producator: Biosolis

BIOSOLIS: Prima gamă de protecție solară integral certificată organic – pentru adulți și copii, pentru corp și pentru față.

Produsele Biosolis NU conțin niciun fel de derivate petrochimice, sunt fără silicon, uleiuri minerale, parafină sau parfumuri sintetice. Formulele dezvoltate pentru a ne proteja de razele solare sunt naturale și fără nanoparticule. Grație biotehnologiei, Biosolis folosește ingrediente active de cea mai bună calitate, curate și non-poluante, pline de respect față de om și mediul înconjurător.

Biosolis colaborează cu Ecocert Greenlife si Cosmebio, companii care certifică atât ingredientele cât și formulele finale ale produselor. Mai mult decât atât, toate produsele de protecție solară sunt verificate de către un laborator independent și respectă toate regulamentele Uniunii Europene (COLIPA) și cele ale Statelor Unite (FDA).
 
Din dorința de a evita supra ambalarea, recipientele și etichetele sunt și ele prietenoase cu mediul – se folosește cerneală vegetală pentru inscripționări și recipiente reciclabile.

10 Produs(e)

per pagină

Matrice  Listă 

Setează direcţie descendentă

10 Produs(e)

per pagină

Matrice  Listă 

Setează direcţie descendentă