Coşul meu
Contul meu

Fond de ten Makeup Factory Velvet Lifting Nr. 08 30 ml


Producator: Makeup Factory

Cod produs: MF261-08

Preţ:  107,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Makeup Factory fond de ten Velvet Lifting Nr.08 30 ml

Velvet Lifting Foundation este un fond de ten lichid, cu efect anti-imbatranire, echipat cu un dozator-pompita pentru piele normala, uscata sau mixta. Printre alte ingrediente, contine Matrixyl, Poly Lift si particule fine aurii.

Rezultate: ridurile sunt reduse, prin combaterea distrugerii fibrelor de colagen iar tenul are un aspect mai ferm, radiant si neted.

Avantaje: Acest fond de ten este rezultatul ultimelor cercetari in domeniu, iar tenul dumneavoastra isi va recupera hidratarea cu pana la 45% intr-un interval de 28 de zile.

Important de stiut: Acest fond de ten inovator creste nivelul de hidratare din piele cu 30% dupa 14 zile, si cu 45% dupa 28 de zile. Eficientul agent antiimbatranire Matrixyl™ are la baza peptide specifice pielii. Acesta este o componenta a proteinelor matrice care asigura fermitatea si elasticitatea pielii.

Reduce numarul si adancimea ridurilor prin combaterea procesului de distrugere a fibrelor de colagen si prin stimularea regenerarii naturale a pielii. Poly- Lift®, un bio-polimer compus din proteine din migdale dulci, remodeleaza pielea, pentru un aspect mai ferm si mai neted.

Prin urmare, acest fond de ten asigura un aspect instantaneu mai neted al tenului, precum si un efect demonstrabil de fermitate, netezire si hidratare pe termen lung, fiind un ideal produs anti-imbatranire.

Aplicare: aplicati in strat subtire, folosind o pensula sau un buretel, incepand din centrul fetei pana spre linia parului.

Principalele ingrediente:  • - pudra cu particule sferice (pudra cu preparare speciala) 

  • - hyaluron (atenueaza ridurile fine, hidratandu-le) 

  • - olysilicon-11 (pentru un ten cu aspect mai ferm) 

  • - matrixyl TM (combate distrugerea fibrelor de colagen) 

  • - poly-Lift® (pentru un ten cu aspect mai ferm si mai neted) 

  • - soft-Focus si particule aurii (efect emolient) 

  • - vitamina E (protejeaza impotriva factorilor nocivi din mediu) 

  • - nu contine lanolina