Coşul meu
Contul meu

Balsam de buze Makeup Factory Color Intuition Lip Balm Rosy


Producator: Makeup Factory

Cod produs: MF22004-1

Preţ:  59,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Makeup Factory balsam de buze Color Intuition Lip Balm Rosy

Balsamul de buze Color Intuition este un baton pentru ingrijirea buzelor, a carui culoare variaza in functie de valoarea pH-ului fiecarei persoane, intensificand culoarea naturala a buzelor cu o usoara pigmentare. „Pigmentii auto-coloranti” se adapteaza intuitiv la culoarea buzelor, pentru o culoare 100% personalizata si o evidentiere discreta, cu stralucire naturala.

Culoarea variaza de la roz pal pana la roz cald, in functie de pH-ul natural al buzelor. Uleiurile vegetale de inalta calitate, obtinute din seminte de "arbore pitic", asigura hidratarea optima a buzelor. In plus, buzele vor avea optic mai mult volum, datorita stralucirii conferite de balsamul de buze Color Intuition.

Uleiul din samburi de caisa si piersica (asigura hidratarea, hraneste buzele si le face moi si catifelate). Are aroma proaspata si placuta de menta si este compatibil cu pielea. Testat dermatologic; Nu contine parabeni;

Important de stiut: Dupa anumite aplicari, suprafata produsului ar putea avea o culoare mai intensa, datorita „pigmentilor auto-coloranti”. Acest lucru poate fi indepartat prin stergerea suprafetei cu un servetel.