Coşul meu
Contul meu

Make-up Studio Ruj 4 ml


Producator: Make-up Studio

Cod produs: PH1200

Preţ:  70,00 RON

* Câmpuri obligatorii

Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Make-up Studio Ruj 4 ml

Mai multe imagini

  • Make-up Studio Ruj 4 ml
  • Nuante
  • Nuante
  • Nuante

Ruj persistent, cu aplicare usoara, efect de hranire si catifelare a buzelor. Disponibil in culori mate si perlate (P).

Aplicare: Rujul trebuie sa fie in armonie cu fardul de pleoape si cu cel de obraz. Se distribuie cu o pensula din par sintetic, din interior spre exterior. Pentru ca rujul sa fie mai persistent, expertii recomanda eliminarea surplusului de culoare dupa prima aplicare, tapotand buzele cu un servetel, apoi tamponarea acestora folosind un buretel si aplicarea unui nou strat de ruj.

Pentru extra intensitate, se poate aplica o cantitate mica de gloss. In cazul buzelor ridate glossul trebuie aplicat astfel incat sa nu depaseasca linia conturului natural. Lipgloss-ul poate fi aplicat si fara ruj, pentru un efect natural.

Valabilitatea acestui produs este de 6 luni de la deschidere.

Ingrediente: Castor oil/ricinus communis, Octyldodecanol, Beeswax/cera alba, Candelilla wax/candelilla cera, carnaube wax/carbaube, Isopropyl Ianolate, Ozokerite, Glyceryl Hydrogenated rosinate, Butyl stearate, Isopropyl isostearate, Oleyl alcohol, Minaral Oil/peraffinum liquidum, Cetyl alcohol, Petrolatum, Cetyl ricinoleate, Isopropyl myristate, Microcrystalline wax/cera microcristallina, Stearalkonium Hectorite, Fragrance/parfum, Methyl/propyl/butyl parabens, BHT, Dehydroacetic acid.