Coşul meu
Contul meu

Make-up Studio Rezerva Fard de pleoape Tip B 3 g


Producator: Make-up Studio

Cod produs: PH0601

Preţ:  45,00 RON

* Câmpuri obligatorii

Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Make-up Studio Rezerva Fard de pleoape Tip B 3 g

Mai multe imagini

  • Make-up Studio Rezerva Fard de pleoape Tip B 3 g

Farduri compacte si pigmentate, in rezerve de tip B, cu nuante mate sau sidefate. Pot fi folosite ca fard de pleoape, fard pentru sprancene sau pentru realizarea conturului de ochi, daca sunt umezite. Variantele care au litera P in denumire sunt nuante perlate.

Aplicare: In functie de forma ochilor si distanta dintre ei, se opteaza pentru farduri de culoare mai inchisa sau mai deschisa; in acest fel se poate corecta sau accentua forma ochilor. Culorile mai inchise vor accentua ochii, iar cele deschise si stralucitoare ii vor face mai luminosi.

Folosirea fardului de pleoape stralucitor in cazul persoanelor care poarta ochelari nu este indicata, datorita reflectiilor lentilelor. Cele mai spectaculoase rezultate sunt create atunci cand fardul este aplicat dinspre coltul exterior spre cel interior al ochiului, cu o pensula rotunjita. Este foarte important ca machiajul sa fie simetric.

Folosirea pensulelor de diferite marimi este necesara, astfel, pentru coltul interior se recomanda o pensula mai mica, pentru cel exterior - una mai mare, iar pentru arcade - o pensula specială pentru aceasta zona.

Diametru rezervă: 3,6 cm.

Valabilitatea acestui produs este de 18 luni de la deschidere.

Ingrediente: Talc, Paraffinum liquidum, Isopropyl Palmitate, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Methylparaben, Ethylparaben, Proylparaben, B.H.A., Butylparaben, BHT.