Coşul meu
Contul meu

Make-up Studio Rezerva Fard de pleoape Superfrost 1,8 g


Producator: Make-up Studio

Cod produs: PH10923

Preţ:  47,00 RON

* Câmpuri obligatorii

Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Make-up Studio Rezerva Fard de pleoape Superfrost 1,8 g

Mai multe imagini

  • Make-up Studio Rezerva Fard de pleoape Superfrost - Nuante

Farduri de pleoape cu stralucire intensa. Folosite cu 2-Way Gel, culorile devin mai puternice si persista mai mult. Este perfect si pentru trasarea unui contur de ochi cu efect metalic.

Aplicare: In functie de forma ochilor si distanta dintre ei, se opteaza pentru farduri de culoare mai inchisa sau mai deschisa; in acest fel se poate corecta sau accentua forma ochilor. Culorile mai inchise vor accentua ochii, iar cele deschise si stralucitoare ii vor face mai luminosi.

Folosirea fardului de pleoape stralucitor in cazul persoanelor care poarta ochelari nu este indicata, datorita reflectiilor lentilelor. Cele mai spectaculoase rezultate sunt create atunci cand fardul este aplicat dinspre coltul exterior spre cel interior al ochiului, cu o pensula rotunjita. Este foarte important ca machiajul sa fie simetric.

Folosirea pensulelor de diferite mărimi este necesara, astfel, pentru coltul interior se recomanda o pensula mai mica, pentru cel exterior - una mai mare, iar pentru arcade - o pensula speciala pentru aceasta zona.

Acest produs are o valabilitate de 36 de luni de la data deschiderii.

Diametru refill: 3,6 cm.

Ingrediente: Talc, Mica, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Nylon-12, Dimethicone, Zinc Stearate, Silica, Glycerin, Butylene Glycol, Propylparaben, Aqua, Butylparaben, Dehydroacetic Acid, Sodium Dehydroacetate, Polysorbate 20, Carbomer, Palmitoyl Pentapeptide-3.