Coşul meu
Contul meu

Make-up Studio Fard pulbere Shiny Effects 4 g


Producator: Make-up Studio

Cod produs: PH0673

Preţ:  45,00 RON

* Câmpuri obligatorii

Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Make-up Studio Fard pulbere Shiny Effects 4 g

Mai multe imagini

  • Make-up Studio Fard pulbere Shiny Effects - Nuante

Fard de pleoape pudra cu stralucire intensa. Se poate aplica peste un fard de pleoape mat, pentru a oferi stralucire. Culorile care au in denumire litera P sunt perlate.

Aplicare: In funcție de forma ochilor si distanta dintre ei, se opteaza pentru farduri de culoare mai inchisa sau mai deschisa; in acest fel se poate corecta sau accentua forma ochilor. Culorile mai inchise vor accentua ochii, iar cele deschise si stralucitoare ii vor face mai luminosi.

Folosirea fardului de pleoape stralucitor in cazul persoanelor care poarta ochelari nu este indicata, datorita reflectiilor lentilelor. Cele mai spectaculoase rezultate sunt create atunci cand fardul este aplicat dinspre coltul exterior spre cel interior al ochiului, cu o pensula rotunjita. Este foarte important ca machiajul sa fie simetric.

Folosirea pensulelor de diferite marimi este necesara, astfel, pentru colțul interior se recomanda o pensula mai mica, pentru cel exterior - una mai mare, iar pentru arcade - o pensula speciala pentru aceasta zona.

Valabilitatea acestui produs este de 18 luni de la data deschiderii.

Ingrediente: Talc, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicilate, Coumarin, Limonene, Linalool, Parfum.