Coşul meu
Contul meu

Crema maini Taiga cu ulei de pin siberian, protectie zilnica Natura Siberica 75 ml


Producator: Natura Siberica

Cod produs: 0918E

Preţ:  23,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Crema maini Taiga cu ulei de pin siberian, protectie zilnica Natura Siberica 75 ml

Mai multe imagini

  • Crema maini Taiga cu ulei de pin siberian, protectie zilnica Natura Siberica 75 ml

Ingrediente principale: ulei de pin siberian, ulei de in
Crema ofera ingrijire cotidiana, nutritie si hidratare activa, protejand pielea de actiunea factorilor de mediu. Bogat in aminoacizi, uleiul de pin siberian fortifica pielea si protejeaza de vant, frig, uscaciune. Uleiul de in are efect calmant, tamaduitor, hranitor. 

Certificat bio ICEA.   

Natura Siberica este singurul producator de cosmetice care foloseste derivatul din ulei de pin siberian ca baza pentru produsele sale. Uleiul de pin siberian este de cateva ori mai bogat in vitamina E decat uleiul de masline si are o concentratie ridicata de vitamina F. Datorita calitatilor sale, este un remediu excelent pentru piele, cu proprietati emoliente si antioxidante peste medie.   

Toate produsele Natura Siberica contin un amestec activ de plante siberiene unice, care supravietuiesc unor conditii de mediu vitrege, cu vanturi foarte puternice si temperaturi de pana la - 50C. Ca rezultat, acestea au dezvoltat caracteristici specifice: sunt adaptogene, stimuland sistemul imunitar in functie de necesitatile organismului si au o concentratie foarte ridicata de vitamine, minerale si antioxidanti, benefice pielii si parului.