Coşul meu
Contul meu

Lotiune tonica ten normal/mixt Bruno Vassari Antistress Toning Lotion 250 ml


Producator: Bruno Vassari

Cod produs: A0204

Preţ:  85,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Lotiune tonica ten normal/mixt Bruno Vassari Antistress Toning Lotion 250 ml
Lotiune tonica destinata tenului normal si mixt ce se foloseste pentru indepartarea totala a reziduurilor, machiajului, celulelor moarte, transpiratiei si a poluarii. Are aceeasi ingredienti activi ca si lotiunea demachianta (Instant Cleansing Milk).
Contine urmatoarele extracte vegetale:
  • Hamei (Humulus Lupulus): cu proprietati sedative si de vindecare. Este foarte eficient impotriva acneei.
  • Rozmarin (Rosmarinus officinalis): cu proprietati de vindecare, cu proprietati astringente, tonifiante, stimulatoare, antiseptice, de vindecare, bactericide si calmante.
  • Equisetum arvense: cu proprietati stimulatoare, vindecatoare si calmante. Aceasta planta poate creste de asemenea mecanismele de aparare ale pielii, si sa o revitalizeze multumita continutului bogat de minerale. Se comporta de asemenea ca un anti-rid.
  • Pin (Pinus sp.): cu proprietati bactericide si de stimulare a circulatiei sangelui.
  • Lamaie (Citrus limonum): acest extract se comporta ca un bactericid, antiseptic, astringent si tonifiant. Ideal pentru arsuri solare, acnee si piele uleioasa. Contine acid citric si vitamina B si C.
  • Musetel (Anthemis nobilis): Bine-cunoscut pentru proprietatile sale anti-inflamatorii si vindecatoare. Este de asemenea considerat bactericid, antiseptic, purificator, calmant, revigorant, hipoalergic, capabil sa neutralizeze iritatiile pielii.
Dupa folosirea celor doua lotiuni pielea este complet curata, hidratata si proaspata, si pregatita pentru aplicarea tratamentului.