Coşul meu
Contul meu

Lotiune ten patat SPF40 Bruno Vassari Daily UV Brightening Lotion 40 ml


Producator: Bruno Vassari

Cod produs: A0237

Preţ:  248,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Lotiune ten patat SPF40 Bruno Vassari Daily UV Brightening Lotion 40 ml
Lotiune ce trateaza petele, are efect antirid si factor de protectie ridicat 40. Este ideala si ca baza de machiaj.
Actiunea de albire a pielii se realizeaza:
  • Incercand sa oprim aparitia de noi pete: prin protectie solara ridicata SPF care previne stimularea melancocitelor si ca atare, formarea melaninei
  • Reducand excesul culorii, printr-un tip de inhibare in sinteza melaninei.
Doua produse sunt necesare pentru obtinerea de unor rezultate bune: un produs de protectie si un produs anti-pete.
Bruno Vassari, prin lansarea Lotiunii zilnice Stralucire UV combina ambele actiuni intr-un singur produs, si cu cele mai eficienti active existenti pe piata cosmeticelor la acest moment.
Beneficii principale:
  • Dubla actiune: Este important sa subliniem dubla sa activitate la nivel de pete prin hiperpigmentare, pentru ca inhiba aparitia de noi pete solare datorita activitatii sale asupra radicalilor solari liberi. Si pe de alta parte deschide petele deja existente pe piele.
  • Anti-imbatranire: Promoveaza sinteza colagenului prin fibroblastele pielii umane, reducand ridurile vizibile si liniile de expresie.
  • Protectie solara ridicata: se comporta ca un radical liber, radicalii oxigenului se formeaza in timpul expunerii la soare si se pare ca ar cauza agresiuni pielii si inrosire. Ascorbyl Glucozide elimina acesti radicali si deci reduce nivelul de inflamare a pielii si agresiunea.
Aplicati zilnic in fiecare dimineata, singura sau inainte de machiaj. Ideal pentru baza machiajului. A se agita bine inainte de folosire.
Inaintea aplicarii lotiunii se foloseste produsul Brightening Essense Gel.