Coşul meu
Contul meu

Londa Scalp Vital Booster ser impotriva caderii parului 6 x 10 ml


Producator: Londa Professional

Cod produs: 81524946

Preţ:  80,00 RON
Cum comand ? / Cum platesc ? / Cum se face livrarea?

Londa Scalp Vital Booster ser impotriva caderii parului 6 x 10 ml

Protejeaza parul impotriva ruperii si caderii. Ajuta la cresterea unui par sanatos prin hranirea acestuia de la radacina.

Gama special dedicata pentru a rezolva problemele scalpului: calmeaza, improspateaza sau curata scalpul. Combate efectele daunatoare ale factorilor fizici si mecanici care pot agresa parul.

Formula cu ingrediente speciale pentru scalp este inspirata de cafeina, mentol, camfor, jojoba, galbenele, in functie de produs:

  • - Cafeina este un alcaloid si stimulent pentru sistemul nervos central care prelungeste ciclul de crestere al parului si prin urmare este folosita pentru a combate pierderea parului. 
  • - Mentolul are proprietati antiseptice si de calmare fiind folosit ca ingredient de baza in tonicuri si in lotiuni pentru corp. 
  • - Camforul este o substanta naturala cunoscuta pentru proprietatile antipruriginoase. 
  • - Jojoba este un produs traditional de ingrijire pentru piele si par care este cunoscut pentru proprietatile calmante de stabilire a nivelului de umiditate. Este, de asemenea utilizat de amerindieni pentru tratarea ranilor. 
  • - Galbenelele contin uleiuri eterice si carotenoide si sunt cunoscute pentru proprietatile de ingrijire asurpa celulelor deterioarate.

Se foloseste dupa Vital Booster Shampoo. Se aplica direct pe scalp si se maseaza usor. Nu clatiti.